Élet-Stílus

Csak egy képet akart a Mikulással, úgy érzi, megalázták

Csak egy kedves emléket akart, de csak emlék marad, kedvesség nélkül.

Mini Westwood már alig várta, hogy lányával, Aprillel készítsenek róluk képeket a helyi plázában a Mikulással. Egy ideig jól ment minden, sorra kerültek, le is ültek a Mikulás mellé, mikor a fotós hangosan odaszólt Westwoodnak:

húzd be a beled!

– és erre utaló mozdulatot is tett. Westwood, aki korábban mentális problémákkal, így anorexiával is küzdött, nem akart hinni a fülének, hogy ilyen durva megjegyzést kap a testére, mesélte a Current Affairnek.

A Mikulás sem értette, mi hagyta el a fotós száját, értetlenkedve figyelte a helyzetet, mondta az anya, aki hazáig tartotta magát lánya előtt, de otthon könnyekben tört ki. Ráadásul Aprilnek is el kellett magyarázni, mit is jelent pontosan a fotós megjegyzése.

Westwood bepanaszolta a fotóst a cégnél, a Scene to Believe-nél, aminél alkalmazásban állt. Azonnal elnézést kértek tőle, és felajánlották, hogy a következő évben ingyen képeket készítenek róla és lányáról.

A Scene to Believe szóvivője csalódottságának adott hangot, mikor felkereste a Current Affair és hozzátette:

Értékeink középpontjában a befogadó, támogató és varázslatos élményt nyújtása áll minden családnak, aki meglátogatja a Mikulást az ünnepi időszakban.

Együtt is működnek egy szervezettel, akik étkezési zavarokkal küzdőkön segítenek, ők felületet biztosítanak a szervezetnek, cserébe a szervezet segít felkészíteni a Scene to Believe 2000 szezonális dolgozóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik