Élet-Stílus

„Engedd el, ne akarj műsort vezetni!” – tanácsolta Kamarás Norbi VV Mercinek, új műsorvezetőtársának

A BeleValóVilágban dolgoznak együtt.

Átrendeződtek a műsorvezetői szerepek a ValóVilágban: Nádai Anikó távozása után Schumacher Vanda lépett a helyére, akit VV Merci váltott a BeleValóVilág női házigazdájaként. Új szerepében szerdán láthatták őt először a nézők. A Reggeliben elmesélte, az élő adás elején még nagyon izgult, de végig jól érezte magát, és reméli, idővel egyre felszabadultabb lesz a kamerák előtt.

Amikor felhívtak azzal, hogy lenne-e kedvem ehhez a dologhoz, először azt hittem, hogy csak viccelnek, mert már volt műsorvezető, hát hogy lennék én? Nem tudtam, ez hogy lesz kivitelezve… De egy percet sem gondolkoztam rajta

– mondta el.

Schumacher Vandával baráti a kapcsolatuk, elődje minden támogatást megad neki új feladata ellátásához. Azért is hálás, hogy Kamarás Norbi oldalán kapott lehetőséget bizonyítani. Műsorvezetőtársa videóüzenetet küldött neki, amiben gratulált, és tanácsokkal látta el:

Sok sikert kívánok neked, és vezesd minél lazábban! Csak azt tudom neked javasolni, az az én jótanácsom, hogy engedd el az egészet! Ne akarj műsort vezetni, egyszerűen csak élvezd!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik