Élet-Stílus

Nem tűnt fel a rendőrtisztnek, hogy drogkereskedő és kokainista a férje

Luxuskörülmények között éltek, és volt a lakásukban némi kábítószer és készpénz.

A londoni rendőrségtől elbocsátottak egy rendőrtisztet, miután kiderült, hogy a férje drogkereskedelemmel foglalkozott. Rasvinder Agalliu felettesei nem igazán tartják hihetőnek, hogy a tiszt nem vette észre, hogy egy dealerrel él együtt, aki egyben kábítószer-fogyasztó is.

A férj, Julian Agalliu azok után bukott le, hogy a rendőrségnek sikerült elolvasnia az üzeneteket, amiket az Encrochat nevű titkosított kommunikációs alkalmazással küldött az ügyfeleinek. A férfi az illegális appot használta kokain és kannabisz kereskedelmére; az üzenetváltásaiban többi között

fegyverüzletekről és 100 kilogramm súlyú kokaincsomagokról értekezett.

A rendőrség ezek után razziát tartott Agalliuék észak-londoni lakásában, ahol kokaint, digitális mérleget és több mint 15 ezer font (7,1 millió forint) készpénzt foglaltak le. A feleség azt állítja: nem tudott a hálószobában talált kokainról, mert ő nem abban a helyiségben aludt.

A lakásban talált kábítószerrel kapcsolatban pedig azt mondta: egy nemrégiben náluk tartott buli egyik résztvevője helyezhette el otthonukban a drogot.

Nemcsak a tiltott szerek birtoklása – és férjének kábítószerhasználata – nem tűnt fel neki, hanem ezek szerint az sem tartotta furcsának, hogy rendőri fizetése és a labdarúgók privát séfjeként dolgozó férje bevételeiből luxuséletet éltek:

70 ezer fontos (33 millió forint) Audival jártak, lakásuk bérlése pedig havi 5 ezer (2,4 millió forint) fontjukba került.

Rasvinder Agalliu érvei nem hatották meg a londoni rendőrségnél dolgozó feletteseket, a tisztet elbocsátották az állományból.

Férjét eközben bűnösnek találta a bíróság, februárban megszülethet ügyében az ítélet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik