Élet-Stílus

Saját meztelen fotójára bukkant mostohaapja számítógépén, a férfi később meghalt

Gyilkossággal vádolják a kaliforniai férfi nevelt lányát.

Megkezdődött a bírósági tárgyalás egy Thomas Merriman nevű kaliforniai férfi 2021 januárjában bekövetkezett halála miatt.

A vád szerint a 64 éves férfit nevelt lánya, Jade Janks, gyilkolta meg, miután a 39 éves nő megtalálta saját meztelen fotóit a mostohaapja számítógépén. Merriman nem sokkal halála előtt kórházban volt, ezért Janks átment a férfi Solana Beach-i lakásába, hogy kitakarítson.

Ekkor, a számítógép tisztításakor lett figyelmes saját meztelen fotójára, amely képernyővédőként volt beállítva a készüléken.

Hogy pontosan hogyan halt meg a férfi, nem tudni, egyelőre annyi biztos, hogy az oktatási-kutatási tevékenységet folytató szervezet alapítójának holttestére a lakásában, egy szemétkupac alatt találtak rá a rendőrök.

Jade Janks ellen annyi bizonyíték áll a bíróság rendelkezésére, hogy a nő Merriman halálának napján üzeneteket írt egy férfinak arról, hogy túladagolta gyógyszerekkel mostohaapját. Egy másik üzenetben azt írta:

Ébredezik. Nem akarok én lenni, aki ezt megteszi, de komolyan.

Arról is írt a férfinak, hogy le fogja ütni mostohaapját, de nem akarja egyedül vonszolni, teherautóra rakni áldozatát.

Jade Janks ártatlannak vallotta magát a bíróság előtt. Azt mondja, a mostohaapja számítógépén talált fotókat még több mint 10 éve készítette róla a párja.

Janks ügyvédei állítják: Thomas Merriman halálát rossz egészségi állapota és saját „gyógyszerkoktélja” okozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik