Élet-Stílus

Miló Viki szülési szabadságra megy kutyái miatt

Két szukája is decemberben szül.

Miló Viki szülési szabadságra megy, ugyanis két szukája is vemhes.

Az egyikkel 15-én, a másikkal 27-én szülünk, úgyhogy nekem a karácsonyom kutyázással fog eltelni, nekem kiskutyák születnek majd a karácsonyfa után

mondta el az ökölvívó a Reggeliben.

Az állatorvos szerint 3-3 kiskutyára számíthat, ők a már meglévő hét házikedvencéhez csatlakoznak majd.

Nagyon félti a szukáit, mivel már kétszer is volt probléma természetes szülésnél, és a csivavákat általában császárral segítik a világra.

Az első napok nagyon nehezek, mert nem biztos, hogy szoptat az anya, vagy elindul a tej. Egy asszisztensnő segít majd nekem az első két napban. A múltkori terhességnél is másfél hétig én etettem a babákat – akik akkorák, mint egy kisegér –, vagy cumisüvegből, vagy ha azt nem akarja, akkor fecskendővel. Nagyon-nagyon vigyázni kell, akkor másfél hetet nem aludtam, mert akkor négy kiskutya született, és két óránként kell az etetést csinálni. Cseppenként kell adni, mert hogyha félremegy a tüdejébe, akkor sajnos meghalhat a kiskutya

– fogalmazott Miló Viki, aki óriási örömnek tartja ezt, annak ellenére, hogy emiatt nem sok pihenésre lesz ideje az ünnepek alatt. Mint elmondta, már többen jelentkeztek, akik örökbe fogadnák a kisállatokat.

Arról is beszélt, hogy minden kutyáját meg szokta ajándékozni karácsonykor. „Ugyanúgy, mint a gyerekeknek, választok nekik külön ajándékot” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik