Élet-Stílus

Nick Cartert szexuális zaklatás miatt perli egy nő

Kevin Winter / Getty Images for iHeartMedia
Kevin Winter / Getty Images for iHeartMedia
Az állítólagos eset két évtizeddel ezelőtt történt, mikor az áldozat 17 éves volt.

Egy a napokban benyújtott kereset szerint Nick Carter, a Backstreet Boys fiúzenekar tagja szexuálisan bántalmazott egy kiskorú lányt 2001-ben Washington államban, egy koncert után, írta meg a Guardian. Shannon Ruth 17 éves volt, amikor állítása szerint zaklatta őt az akkor 21 éves énekes egy turnébuszon.

A bíróságra beadott dokumentumokban az áll, az autizmussal és cerebral paresisszel (agyi bénulás) élő Ruth-tól Carter megkérdezte, megkínálhatja-e egy itallal, mire a lány almalevet kért, de áfonyalevet kapott. Úgy érezte, a piros lének furcsa íze, de udvariasságból elfogyasztotta. Meggyőződése, hogy áfonyás vodkát itattak vele. Ezután Carter a busz mosdójában orális szexre kényszerítette a síró lányt, majd később egy ágyon is szexuálisan bántalmazta, sértegette, és azt mondta, senki nem fogja elhinni neki a történteket.

Csak azért, mert Nick Carter egy híresség, nem jelenti azt, hogy megbocsáthatók a bűnei. Túlélő vagyok, és mindig is az leszek

– fogalmazott az áldozat a csütörtöki sajtótájékoztatón, amit tartott.

Ruth a jogi iratok szerint az erőszak idején szűz volt, utána pedig HPV-s lett. Most kártérítést akar.

Nem ez az első szexuális zaklatással kapcsolatos vád Carter ellen. 2018-ban Melissa Schuman, a Dream lánybanda egykori tagja nyilvánosan kijelentette, hogy az előadó akarata ellenére kényszerítette őt szexre, amikor 18 éves volt. Carter mindent tagad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik