Élet-Stílus

Háromszor annyian követik a brit medencetisztítót a TikTokon, mint Kim Kardashiant

Miles autót, lovat, de még egy tehenet is talált a munkája közben. Csak a TikTokon 14 millió feliratkozója van.

Egy profi medencetakarító elárulta, milyen elképesztő dolgokat talált eddig a munkája során.

Az Egyesült Királyságból származó férfi a koronavírus-járvány idején kezdett el videókat megosztani a munkájáról, mára közel 14 millió követőt gyűjtött össze a TikTokon. A közel 15 éve medencetisztítással foglalkozó Miles a LADbible-nek elmesélte, hogy hogyan indult a karrierje, és mik voltak a legfurcsább helyzetek a medencetisztítás közben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

thep00lguy (@thepoolguyml) által megosztott bejegyzés

Az első videója egy nem túl különleges, zöldre színeződött medencéről szólt, mégis rengeteg ember érdeklődését felkeltette, de akkor robbant be igazán az oldal, amikor elkészítette a második részt.

A férfi úgy gondolta, hogy fél év után csökken majd a felhajtás az oldala körül, de nem így történt, a mai napig imádják az emberek. Miles ráadásul már a YouTube-on is jelen van, és az Instagramon is posztol, így még inkább nőtt a rajongói bázisa.

A medencetisztítóból a közösségi média sztárjává válni „nagyon furcsa”

– mesélte.

Ma már autogrammot és közös fotókat is kérnek tőle, és nem győzi fogadni a nők megrendeléseit.

Miles mesélt arról is, hogy milyen furcsa dolgokat talált eddig medencetisztítás közben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

thep00lguy (@thepoolguyml) által megosztott bejegyzés

Egyszer konkrétan egy autó került elő a medencéből, egy másik alkalommal pedig egy tehén, de idén már talált egy lovat is, aki a szomszéd farmról ugrott a medencébe. Utóbbit végül tűzoltók segítségével tudták csak kiemelni.

@thep00lguy The horse got out safe and sound!! 👌🏼#thep00lguy #hollayaboy #horse #whoshorseisthat ♬ original sound - Tadhg Fleming

Annak ellenére, hogy többet keres a közösségi médiában, mint a medencetisztítással, nem váltana munkát, szeret medencéket tisztítani, és örül neki, hogy ma már megteheti, hogy azt a felkérését vállalja el, amit a legjobban szeretne megcsinálni.

Kétszer, ha nem háromszor annyit dolgozom, mint korábban. Végzem a munkám, közben rögzítem a hangot és a videókat, később szerkesztek, és a közösségi médiában is igyekszem minden kommentre válaszolni

– mondta Miles, akinek az egyik kedvenc munkája a múlt héten volt, amikor egy kutyanapközi medencéjét kellett kitisztítania.

Miles mára akkora sztár lett, hogy majdnem háromszor annyi TikTok-követővel rendelkezik, mint a valóságshow-sztár, Kim Kardashian, akinek jelenleg 5,4 millió követője van a közösségi oldalon.

Nem bánnám, ha háromszor annyi pénzem lenne, mint neki!

– mondta erre a medencetisztító.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik