Élet-Stílus

Videón, ahogy ékszerüzletet kifosztó rablókat érnek tetten a rendőrök

Kapucnis, napszemüveges férfi lett gyanús a tennessee-i üzlet dolgozójának.

Tennessee-i rendőrök december 3-án meghiúsítottak egy folyamatban lévő rablást egy Nashville-től délre fekvő bevásárlóközpontban, és ezzel valószínűleg egy több államra kiterjedő bűncselekmény-sorozatot akadályoztak meg – írja a Foxnews.

A Thoroughbred Village Shop Centerben található Jared Jewelers egyik alkalmazottja szombat este 8 óra körül hívta a rendőrséget, miután egy férfi belépett az üzletbe, aki kapucnit, sebészmaszkot, sapkát és napszemüveget viselt – annak ellenére, hogy kint sötét volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FOX 26 Houston (@fox26houston) által megosztott bejegyzés

A rendőrök egy összehangolt akció keretében az üzletben tartózkodó két rablón túl azok bűntársait is üldözőbe vették, akik egy a bevásárlóközpont mögött parkoló furgonban várakoztak. A menekülő sofőrön és a rendőrrel összetűző férfin túl még két embert letartóztattak, illetve még keresnek egy ötödik gyanúsítottat. Mind a négyüket rablás és garázdaság vádjával vették őrizetbe; a rendőrrel verekedő, Dunterious Traylorként azonosított férfit hivatalos személy elleni erőszakkal is vádolják.

A franklini nyomozók más joghatóságokkal együttműködve próbálják kideríteni, hogy a legutóbbi rablási kísérlet gyanúsítottjai felelősek-e hasonló esetekért Tennessee és Arkansas államokban, amelyek együttes kárértéke meghaladja az 1,5 millió dollárt (több mint fél milliárd forintot).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik