Élet-Stílus

Hal a tortán: Nagy Noémi szerint Alekosz olyan, mint egy kádári házmester

A vagyonőr jelezte, hogy ehhez mérten pénteken szocreál étkészletből szolgálja majd fel az ebédet a vendégeinek.

A Hal a tortán tegnap esti adásában Kiss Ernő Zsolt látta vendégül a Bíró Icából, Horváth Évából, Nagy Noémiből és Alekoszból álló vendégsereget. A házigazda fehér tálakban kínálta az ételt a látogatóinak, ami utóbbinak kifejezetten tetszett, ugyanis mint mondta, a tányéroknak mindig fehérnek kell lenniük, nem csíkosnak, színesnek.

Ezt hallva Horváth Éva megjegyezte, hogy Görögországban kifejezetten közkedveltek a színes tálak, mire a vagyonőr azt felelte, a modell maga mondta ki a kulcsmondatot, hiszen Görögországról beszélt.

Ez meg Magyarország, de nem a Kádár-rendszer!

– mondta ekkor Nagy Noémi, aki a miniinterjújában is kifejtette, mi a véleménye Alekosz viselkedéséről.

Amikor Alekosz jön az ő kis hülyeségeivel, meg a kritikáival, tényleg olyan érzésem van, mintha egy ilyen kádári házmester szólalna meg

– magyarázta a dizájner.

Alekosz ezt követően közölte, hogy pénteken ő maga is szocreál terítéssel kedveskedik majd a vendégeinek, ami véleménye szerint Nagy Noéminek különösen tetszeni fog majd.

Én meg fogom mutatni Noéminek, hogy amiről ő beszélt, azzal tulajdonképpen tisztában sincsen! Mert amikor ő majd étkezik, hát természetesen a szocreál terítésemből, akkor rá fog jönni, hogy neki ez mennyire tetszik, mennyire ízlik!

– mondta a vagyonőr, aki később a telefonjával kezdte fotózgatni az asztalnál a dizájnert, miután engedélyt kapott erre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik