Élet-Stílus

Állig felfegyverzett őrök védenek egy kis benzinkutat Philadelphiában

Félautomata és sörétes fegyverekkel felszerelt, golyóálló mellényt és maszkot viselő őrök védenek egy kis benzinkutat Philadelphiában. A tulajdonos azt mondja, elege lett a gyakori bűncselekményekből.

Három hete úgy néz ki egy észak-philadelphiai benzinkút, mintha nem az Egyesült Államokban, hanem egy háborús övezetben lenne. Az kis üzlet körül éjjel-nappal AR-15-ös gépfegyverekkel, sörétes puskákkal, és sokkolókkal felfegyverzett, kevlármellényes, maszkos biztonsági őrök járőröznek – írja a Fox29.

A tulajdonos, Neal Patel azt mondja, több mint húsz éve üzemelteti a benzinkutat, de az utóbbi években nagyon elszaporodtak a környéken a rablások, a kábítószerrel és bandákkal kapcsolatos bűncselekmények. A cérna akkor szakadt el nála, amikor néhány héten belül szétvágták az autója abroncsát, elraboltak a benzinkútról egy bankautomatát, és szétzúzták a kisbolt berendezését. Úgy érezte, azzal semmire sem megy, ha minden eset után kihívja a rendőrséget és feljelentést tesz.

Bár vannak, akiket zavar az állig felfegyverzett őrök folyamatos jelenléte, a többség nagyobb biztonságban érzi magát. Patel azt mondja, három hete, amióta felbérelte a biztonsági szolgálatot, nem követtek el bűncselekményt a benzinkúton.

Andre Boyer a biztonsági cég főnöke azt mondja, a környéken élőknek nincs mitől tartaniuk, az emberei jól képzett profik, akik folyamatosan tréningeznek, hogy a lehető legmagasabb szinten láthassák el a feladataikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik