Élet-Stílus

Vajtó Lajos az apaságról: Otthon én egy kis csicska vagyok

Sárosi Zoltán / RTL Klub
Sárosi Zoltán / RTL Klub
A lánya érkezésével megváltozott az értékrendje.

Fésűs Nelly nemrég Görgényi Gabriellával és Lipcsei Bettával közösen adott ki könyvet Született anyukák címmel, melyben mesélnek a szülésről, az anyaságról, és tulajdonképpen mindenről, ami az új élettel jár.

Fésűs Nellynek két lánya van, Csenge 19, Elza pedig 8 éves. Vajtó Lajossal nem titkolják, hogy a közös gyereküket nem tervezték, a színésznő fogamzásgátló szedése mellett esett teherbe, és már az abortusza időpontja is megvolt, a férje viszont kivette a befizetésre váró csekket a táskájából.

56 éves voltam, amikor Nelly terhes lett. Úgy gondoltam, hogy felelőtlenség lenne megtartani, mert nem tudom végigkísérni az útján. Viszont azt gondoltam, az nem lehet véletlen, hogy édesanyám halála után három hónappal Nelly, annak ellenére, hogy fogamzásgátlót szedett, teherbe esett. Hogy jövök én ahhoz, hogy egy cseperedő életet elvegyek? Csak, ha betegség van vagy valami nagy tragédia árnyékolná be a dolgot. Szerintem a szegénység sem kell, hogy önmagában érv legyen. Akkor örökbe kell adni a babát

magyarázta a Farm VIP versenyzője a Borsnak, hozzátéve: az apaság az értékrendjét is teljesen megváltoztatta.

Én mindent alárendelek a gyermekemnek. Megváltoztatta az értékrendemet. Engem nem úgy ismernek az emberek, hogy alávetném magam bárkinek is, de otthon én egy kis csicska vagyok. Tekintettel arra, hogy Nelly sokoldalú színésznő, sokszor 12 szerep van a fejében, hősies munkát végez, magától értetődő volt, hogy én átveszem a szerepeket. Apa csak egy van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik