Élet-Stílus

Dárdai Blanka L.L. Juniorról: Nem haknizunk a szerelmünkkel

Szabó Gábor / RTL Klub / Mohos Márton / 24.hu
Szabó Gábor / RTL Klub / Mohos Márton / 24.hu
Nem kíváncsi a rosszindulatú, trágár kommentekre, törli is ezeket a közösségi oldaláról.

Dárdai Blanka és L.L. Junior október elején összebújós fotókkal vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, nemrég Dominikán töltöttek el közösen két hetet.

Az énekesnő ma a Reggeli vendége volt, ahol arról kérdezték, hogyan kezeli a közösségi oldalán a kapcsolatát megcélzó negatív kommenteket. Mint mondta, jóindulattal igyekszik megközelíteni az ilyen jellegű hozzászólásokat, a rosszindulatú, trágár üzeneteket viszont törli a posztjai alól, nem kíváncsi ezekre.

A gyűlölködő, trágár, rosszindulatú kommenteket abszolút törlöm. Azért, mert az én profilomon egyszerűen nem lehet ilyen. Főleg, hogy mi mindenhez szeretettel nyúlunk hozzá, nem bántunk ezzel senkit. Ha van egy kép, egy pillanat, azt kirakjuk, megmutatjuk, de alapjáraton mi nem nyilatkozunk, nem haknizunk a szerelmünkkel. Emiatt ugyanezt a tisztes három lépés távolságot várjuk el a kommentszekciótól

– magyarázta.

Az énekesnő hozzátette, nem érintik meg a trágár hangvételű kommentek sem, az X-Faktor óta ugyanis lepereg róla az ilyesmi, maximum öt percig foglalkoztatja az, amit idegenek gondolnak róla, aztán tovább lép.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik