Élet-Stílus

Brendan Fraser annyit éheztette magát Az őserdő hőse miatt, hogy néha már kihagyott az agya

Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP és Dia Dipasupil / WireImage / Getty Images
Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP és Dia Dipasupil / WireImage / Getty Images
Úgy érezte tökéletesen kell kinéznie, mivel a filmben jószerivel nem viselt ruhát.

Brendan Fraser drasztikus erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy elérje az ideális testfelépítést Az őserdő hőse című, 1997-ben bemutatott filmben, amiben egy dzsungelben nevelkedett, Tarzan-szerű karaktert játszott. Egy a New York Post által szemlézett friss interjúban arról beszélt, hogy a szerep miatt éheztette magát a forgatás előtt és alatt, és bár elérte a kitűzött célt, a fogyókúra a mentális egészségére is negatívan hatott.

Teljesen kivoltam. Éheztem a szénhidrátra. Mindig munkából hazamenet álltam meg, hogy egyek valamit. Egyik nap szükségem volt egy kis készpénzre, ezért elmentem egy ATM-hez, és egyszerűen nem emlékeztem a PIN-kódomra, mert kihagyott az agyam. Csak ütögettem a gombokat. Aznap este nem ettem semmit

– emlékezett vissza a színész.

Elmondta, azért volt fontos számára, hogy tökéletesen izmos legyen a szerephez, mert lényegében nem viselt ruhát a filmben.

Brendan Fraser több év kihagyás után nemrég tért vissza a filmvászonra. Legutóbbi szerepében egy kórosan elhízott, 270 kilós tanárt alakít. Darren Aronofsky Oscar-esélyesként emlegetett A bálna című filmjét a Velencei Filmfesztiválon mutatták be nagy sikerrel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik