Élet-Stílus

Shania Twain gyerekként próbálta lelapítani a melleit, hogy ne molesztálja őt az erőszakos mostohaapja

Christopher Polk / Getty Images for Stagecoach
Christopher Polk / Getty Images for Stagecoach
„Addig ügyeskedtem, amíg semmi lányos nem maradt rajtam.“

Shania Twain a napokban a Times magazinnak adott interjút, amiben többek között arról is beszélt, hogy gyerekkorában a nevelőapja fizikailag és szexuálisan is bántalmazta őt.

Az 57 éves énekesnőt az édesanyja, Sharon, és a nő párja, Jerry Twain nevelték fel, utóbbi örökbe fogadta és a nevére vette őt és a négy másik testvérét is.

Rejtegettem magam és lelapítottam a melleimet. Mert istenem, borzalmas volt. Nem akartál lány lenni abban a házban. Olyan melltartókat hordtam, amik túl kicsik voltak nekem. Kettőt is viseltem, és addig ügyeskedtem, amíg semmi lányos nem marad rajtam. Hogy könnyebb legyen észrevétlennek maradni

magyarázta.

Az énekesnőnek hosszú utat kellett megtennie, mire sikerült elfogadnia a nőiességét. Mint mondta, amíg mások normálisnak érezték, hogy a testük változik, őt inkább megrémítette a dolog.

El kellett játszanom a bűbájos énekesnőt, nyíltabban és szabadabban kellett viselnem a nőiességemet. Kidolgozni, hogyan ne taperoljanak le, vagy ne erőszakoljanak meg a szemeikkel az emberek, hogy ne érezzem magam annyira lealacsonyítva

– tette hozzá.

Twain szülei egyébként akkor szenvedtek halálos autóbalesetet, amikor az énekesnő 22 éves volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik