Élet-Stílus

„Ha más lett volna a Nagy Ő, biztosan nem vállalom” – Timi kizárólag Árpa Attila miatt jelentkezett a műsorba

TV2
TV2
Mivel mindig is szimpatikus volt neki a színész, kíváncsi volt, mi sülhet ki ebből.

Hétfő este kiderült, hogy a 19 hölgyből a lovászként dolgozó, 32 éves Timi nyerte el Árpa Attila szívét. Rögtön az első adásban jó benyomást tett A Nagy Ő-re, majd ő lett az első, aki csókot kapott a színésztől.

Az is beszédes volt, hogy nekem volt vele a legtöbb randim. Az első, kettesben eltöltött találkánk során megnéztük a Casablancát a moziban, majd egy a futóversenyen újra lehetőségem volt kettesben maradni Attilával, ahol elcsattant az első csók. A sokadik ilyen után azért bíztam benne, hogy ez nem a véletlen és a vakszerencse műve

mondta el a Blikknek Timi, aki kizárólag Árpa miatt jelentkezett a társkeresőbe.

Mindig is szimpatikus volt, amit eddig láttam róla a médiában, nagyon megnyerő volt. Amikor megtudtam, ki lesz idén a Nagy Ő, nem sokáig hezitáltam, hogy jöjjek-e, vagy sem. Ha más lett volna, biztosan nem vállalom, de vele kapcsolatban kíváncsi voltam arra, mi sülhet ki ebből.

Mint elárulta, egy idő után bízott abban, hogy a színész őt választja. „A kezdetektől azt éreztem, hogy velem másként bánik, mint a többiekkel, a szikra az elejétől megvolt köztünk” – fogalmazott a lapnak. Timit a tévénézők előtti ismerkedés sem zavarta különösebben, hamar megszokta a kamerákat. „Az, hogy végig természetesen viselkedtem és önmagamat adtam, szerintem nagyban befolyásolta a végeredményt” – vallja.

Árpa Attila nemrég elárulta, szívesen élvezné még az apaság örömeit. Timinek még nincs gyereke, a műsor folyamán pedig azt mondta, bár nem tervez babát, ez a döntése nem feltétlenül végleges.

Az eddigi kapcsolataimban még nem került szóba ez a téma, meglátjuk, mit hoz a jövő.

Kapcsolódó
Árpa Attila: Szeretnék még gyereket, az sem zavarna, ha másét kellene nevelnem
A Nagy Ő alatt is fontos szempont volt nála, hogy olyan párt találjon, aki nem zárkózik el a gyerekvállalástól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik