Élet-Stílus

Legfurcsább vevőiről beszélt egy karácsonyfaárus

Volt már pár furcsa kérdés, gondolat a karácsonyfavásáron.

A TikTokon indított el egy – egyelőre – háromrészes videósorozatot George, aki valahol Nagy-Britanniában fenyőfa árusításával foglalkozik. Az évek alatt több fura vásárlóval is összehozta a sors, ezeket idézi fel, játssza el a videóiban.

– Szóval, 55 font lesz.

– Öhm, készpénzzel fizetek, akkor 40 font jó lesz?

– Persze, mivel te készpénzben fizetsz, odaadom neked a fát ingyen, hiszen olyan csodálatos vagy

– idézte vissza az egyik esetet. Olyan is volt, aki azt mondta – vagy azzal fenyegetőzött –, ha ennyibe kerül, akkor elmegy máshova, George erre pedig csak annyit válaszolt, „hát jó”. Egy másik történetet is felidéz a férfi, amikor a vevő meg volt lepődve, hogy nem vághatja ki magának a fát, mert azok valahol máshol nőnek.

@georg3lipps I’m a people person as you can tell #christmas #trees #pov #fyp ♬ original sound - George

Egy másik esetben egy vásárló azt mondta neki, hogy nem akar fenyőt venni, de az esetleg lehetne-e, hogy a gyerekét áthúzhatja-e a karácsonyfahálós tölcséren. (Nem tehette meg, de George-ék egy másik videóban azért bemutatták, hogy nézne ez ki.).

Egy másik alkalommal egy vevő hét darab karácsonyfát akart vásárolni. Jó hírnek tűnt, de csak eddig.

– És lehetne, hogy kiszállítsák nekem még ma?

– De hát szenteste van, délután öt óra.

A vásárló tisztában volt vele, George pedig kénytelen-kelletlen de belement.

Egy vevő pedig arról érdeklődött nála, mikor nyitnak idén, mire ő megmondta, hogy november 28-án. A vásárló erre azt mondta, hogy ők voltak itt november elsején, de egy fát sem láttak, mire George azzal válaszolt, hogy senki nem fog november 1-én fát árusítani nekik.

Ajánlott videó