Élet-Stílus

ROWENTA Forever Sharp Ultimate XPert

Rowenta
Rowenta
Hibrid szakállvágó a sokoldalú szakállápoláshoz

Ahogy idősödünk, egyre fontosabbá válik, hogy igazán minőségi dolgokkal vegyük körbe magunkat. Ez a testápolási eszközökre is igaz.  A testünk a legértékesebb dolog, amink van, és megérdemli a megfelelő gondoskodást. És ez  alól  a szakállápolás sem kivétel.

Amennyiben a ROWENTA hibrid trimmerét választjuk, egészen pontosan a Forever Sharp Ultimate XPert-et (TN6200), akkor egy olyan gép tulajdonosa lehetünk, amely mindent tud, ami egy csúcskategóriás szakállvágótól elvárható.

A készülékhez számos tartozékot kínál a gyártó, amelyek segítségével egyszerűen tökéletesítheti megjelenését. A szakállnyírástól egészen a simára borotválásig. Ha a mostanság divatos borostás külsőt szeretnénk elérni, akkor ez az eszköz ideális segítőtárs. A látszat ugyanis csalóka, ez a viselet  is rendszeres ápolásra és nyírásra szorul. Ehhez az 5-ös számú tartozék az ideális.

Rowenta

Az arc és a nyak éles kontúrjához és a simára borotváláshoz egyszerűen távolítsuk el a tartozékot, és borotválkozzunk magával a pengével. Extra éles, így egy húzással is biztonságosan simára borotvál. Még az ügyetlenebbek sem vágják meg magukat, ami más szakállvágó használata közben könnyen megtörténhet. Ami szintén nagyon szuper a trimmelőben, az az önélező titán penge – nem kell soha többé pengét cserélni. A ROWENTA márka a pengék élettartamát akár 15 évre is szavatolja, így nem szükséges a pengéket újravásárolni, amennyiben megfelelően karbantartujuk őket

Az akkumulátor nagy teljesítményű, ha hetente kétszer használjuk a gépet, egy hónapig is kitart. A digitális kijelzőnek köszönhetően bármikor ellenőrizhetjük az akkumulátor állapotát is, így pontosan látható, hogy mikor kell a trimmert feltölteni.

Rowenta

A ROWENTA Forever Sharp Ultimate XPert még egy nagyszerű funkcióval rendelkezik: egy speciális tartozékkal a testszőrzet eltávolítására, beleértve a hónaljszőrzetet is.  A hagyományos borotvával vagy szőrtelenítő krémmel végzett nedves gyantázással ellentétben nem irritálja a bőrt, és nem viszket, amikor a szőrszálak visszanőnek.

A trimmer használat után könnyen elmosható. Az összes használt tartozék és a vágófej is vízzel lemosható. A szakállvágóhoz tartozik egy tok az összes tartozék és a töltőkábel tárolására, így azok mindig a helyükön maradnak, könnyen megtaláljuk őket.

Hogy mit lehetne javítani a szakállvágón? Talán a személyre szabhatóság, a színválasztás lehetősége hiányzik a legjobban. A készülék ugyanis csak egy színben, a tipikusan férfias,  kékben érhető el.

Rowenta

www.rowenta.hu

@rowenta_hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik