Élet-Stílus

Farm VIP: Görgényi Fruzsina műzokogásba kezdett, erre Nyertes Zsuzsa annyira megsajnálta, hogy ő is sírva fakadt

Még ajándék levest is kapott a jobban álló csapattól.

A Farm VIP tegnap esti adásában főzös feladatot kaptak a versenyzők. A sárga csapatban játszó Görgényi Fruzsina a múlt heti párbaja miatt nagyon izgult, hogy jól teljesítsen, így amikor a piros csapatnál jártak Cookyval, némi taktikát is bevetett.

A sárga csapat tagjai felmérték a terepet, amikor pedig Nyertes Zsuzsa eltakarta előlük a megtöltött befőttes üvegeiket, Görgényi színpadiasan elsírta magát.

Itt valami nagyon-nagyon-nagyon kamu! Ezért úgy döntöttem, hogy hát igen, hogyha ti kamuztok, akkor én is megengedem magamnak, hogy átverjelek titeket

– magyarázta a tettét később Görgényi.

A színésznő annyira hitelesen játszotta a szerepét, hogy Nyertes Zsuzsának lelkiismeret-furdalása lett, és sírva kezdte ölelgetni az ellenséges csapat játékosát.

Kérdezték, hogy hogy állunk. És én a csapat miatt úgy gondoltam… gyorsan letakartam, és nem akartam nekik megmutatni. Én ezt… meghasonultam, nem tudom. Nem ilyen vagyok. Aztán utána elsírta magát a Fruzsi. Én nem láttam, hogy hogy vannak, de gondolom, hogy sokkal rosszabb körülmények között, úgyhogy ez váltja ki bennem most, hogy nem tudok megnyugodni és megbocsájtani magamnak

– mondta Nyertes sírdogálva a kamerának.

Görgényi előadását a csapattársa, Cooky is végignézte, aki ugyan asszisztált a színjátékhoz, utólag elmondta, hogy nagyon szégyellte magát, amiért megsiratták Nyertes Zsuzsát.

Smaltig Dalma később megszellőztette, hogy szerinte Görgényi csupán színészkedett, a csapattársai viszont minden további nélkül kijelentették, hogy a színésznő könnyei őszintének hatottak, és még egy fazék levest is adtak neki, hogy vigye el a csapatának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik