Élet-Stílus

Butaságot csinált, kórházban kötött ki a világ legnagyobb bicepszével rendelkező testépítője

A lengyel férfit sürgősen meg kellett műteni.

A lengyel MMA-harcos Szymon Komandos azzal lett ismert, hogy abnormálisan nagy bicepszei voltak, miután feltöltette a Syntol nevű veszélyes olajjal – írta a Daily Star.

Nemrégiben emiatt kórházba került, ahol le kellett szívni az olajat a karjaiból a mellékhatások miatt. A kórházból rakott fel egy videót az Instagram-oldalára, amiben a bicepszén található hatalmas varratot mutatja meg a műtét után. Szerencsére most már nincsen életveszélyes állapotban.

A Syntol lengyel királyának is nevezett férfi korábban a Gazettának őszintén beszélt arról, hogy milyen szereket használt ahhoz, hogy így nézzen ki.

Tesztoszteront szedek, kétnaponta 100 milligrammot, heti 400 milligramm masteront, napi 5 milligramm oxát. Ez csinálom most. Sok mindent, szóval nem is emlékszem mindenre.

A műtét ellenére azt mondja, nem hagyja, hogy bármi az útjába álljon és folytatja a harcot.

Ne gondolja senki, hogy most elpuhulok vagy elvesztem a reményt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szymon (@szymon.komandos.git) által megosztott bejegyzés

Komandoshoz hasonlóan járt korábban az orosz Popeye, Kirill Tereshin, akinek a tricepsze elkezdett rohadni, muszáj volt megműteni, mert ha késlekedtek volna, akkor amputálni kellett volna a karjait, sőt, akár meg is halhatott volna.

A Syntholnak számos mellékhatása van: idegkárosodást, tüdőembóliát, a tüdőartéria elzáródását, szívinfarktust, stroke-ot és fertőzéseket okozhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik