Élet-Stílus

Megalázták, nem engedték fel egy hullámvasútra a plus-size anyukát

A kislánya születésnapját megünnepelni kívánó anyuka megszégyenítőnek érezte az Universal Studios egyik vidámparkjának eljárását.

Summer Len Davis a TikTok-ján osztotta meg egy videóban, hogy milyen megalázó jelenetben volt része az Universal Studiosnak köszönhetően. A testpozitív tartalmakat készítő amerikai anya kislánya tizenharmadik születésnapját szerette volna megünnepelni a vidámparkban, de a hullámvasútra való felszállás előtt a nőnek egy tesztszékbe kellett ülnie, hogy megnézzék, alkatilag biztosan megfelel-e az előírt követelményeknek.

A tiktokker nehezményezte, hogy az eljárás indiszkrét módon, a jelenlévő tömeg szeme láttára történt, és sajnálja, hogy ezt a lányának is végig kellett néznie, akit önszeretetre és önelfogadásra próbál tanítani.

@summerlendavis when your vacation is ruined because rollercoaatwrs are not size inclusive and you’re a plus-sized woman. Universal Studios, you can do better. The test seats being out in the open is humiliating, and there has to be a way to get my fat 🍑 onto a ride. #hhn #greenscreen #themeparkrides #halloweenhorrornightsorlando #halloweenhorrornights2022 #islandsofadventure #fatphobia #inclusivedesign #universalorlando @Universal Studios Orlando FL🌎 ♬ original sound - CEO of ThunderThighs

Nincsenek olyan illúzióim, hogy vékony lennék. Azt tanítom a gyerekeimnek és a csapatnak, akikkel együtt dolgozom, hogy egy ilyen test is képes lehet hegyet mászni és jó dolgokat tenni, és akár még jó laboreredményei is lehetnek – ami pedig az egészség egyik jele, nem?

– mondta Davis a videóban, majd könnybe lábadt szemekkel arra kérte a vidámparkot, hogy legalább helyezzék át a teszt üléseiket egy nem nyilvános helyre, hiszen neki az ott átélt élmény után teljesen elvették a kedvét a hullámvasutazástól.

A nő videójához sok támogató hozzászólás érkezett, valamint többen megosztották hasonló tapasztalataikat, és megköszönték Davisnek, hogy elmesélte a történetét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik