Élet-Stílus

Ismerni kell egymás jelszavait – Ez a boldog házasság titka egy amerikai pár szerint

McGrewék több szabályt is lefektettek, például, hogy nem szabad találkozni ellenkező nemű emberrel, vagy hogy mindig meg kell osztaniuk egymással, hol is tartózkodnak éppen. Állításuk szerint így felhőtlen a kapcsolatuk.

Jaden és Andy McGrew tavaly július 31-én kötöttek házasságot, azóta is boldogan élnek. Titkuk az, hogy már rögtön az elején lefektettek négy fontos szabályt, ezek betartása szerintük a boldog házasságuk záloga – írja a Daily Mail.

Az egyik legfontosabb szabályuk, hogy megosztják egymással a belépőkódjaikat és a jelszavaikat, bármelyik platfromról is legyen szó.

@jadenandandy Replying to @blueace250 interested to know what other people do!! Do you share all accounts or have personal accounts in addition to your shared accounts? #couples #marriage #dating #couplesgoals #finances #marriedlife ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Emellett még három további kitétel van:

  • A nap 24 órájában megosztják egymással, hol vannak éppen
  • Nem titkolnak egymás elől semmit
  • És nem találkozhatnak ellenkező nemű emberrel.

A texasi házaspár megosztotta az ellentmondásos szokásait a TikTokon, eddig már több mint hétmilliószor játszották le a videót.

@jadenandandy Did not realize these would cause such a fuss on tiktok 😂😂 #couples #marriage #dating #relationship #relationshipgoals #couplesgoals #marriedlife #music #viral #us ♬ Come Here Come Here Com Here - SNC

A kommentelők közül sokan megkérdőjelezték a szabályokat.

Miért nem bízol a házastársadban?

– kérdezte egyikük, más is azt írta, hogy az állandó ellenőrizgetés bizalmi problémára utal, a szigorúbbak „mérgezőnek” nevezték a kitételeket.

Voltak viszont olyanok, akik támogatták őket.

Ez egyáltalán nem furcsa! A férjemmel is így csináljuk! Nem hagyunk teret a bizonytalanságnak!

– írta egy nő, akivel sokan egyetértettek, mondván, ezek a szabályok inkább a biztonságról és tiszteletről szólnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik