Élet-Stílus

Beleszeretett a kettős gyilkosságért elítélt bűnözőbe, arcára tetováltatta a nevét

A brit mennyasszony az első találkozásuk után tetováltatta fel magára az amerikai fogvatartott nevét.

A brit Naomi Oquendo 2022. júliusában találkozott először szerelmével, Victorral, akivel 2 éve ismerkedtek össze az interneten és azóta levelező kapcsolatban állnak.

Az amerikai férfit 12 évvel ezelőtt ítélték el kettős gyilkosságért, miután egy bűnbandák közti tűzpárbajban lelőtt két embert, ezért jelenleg a Michiganben lévő Carson City fegyházában tölti büntetését. Victort 2034-ben már feltételesen szabadlábra bocsáthatják, de nem kizárt, hogy akár 2052-ig is rács mögött kell maradnia.

Bár a pár hivatalosan még nem házasodott össze, már férj és feleségnek szólítják egymást, Naomi az Instagramon már párja nevét használja, és eljegyzési gyűrűt is kapott Victortól. A 27 éves nő az első találkozójukra manchesteri otthonából repült Michiganbe, ahol a kezdeti döbbenet után Viktor egy intenzív csókkal köszöntötte szerelmét – ami a friss mennyasszony szerint Victor elmúlt tizenkét évben megélt magányának volt köszönhető. Ezután állítólag a maradék együtt töltött idejüket nevetéssel és egymás etetésével töltötték.

Naomi gyakran megosztja a vőlegényével való levelezéseiket Instagram-oldalán, a találkozójuk után elkészült tetoválásáról pedig a következő szavakkal számolt be követőinek:

Imádom! Bárcsak kivehetném a szemeimet, hogy kívülről is láthassam… Azt hiszem, ez már örökre itt lesz…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✧♡Naomi♡✧ (@naomiellaoquendo) által megosztott bejegyzés


Bár a nő elég nyitottnak tartja magát nem mindennapi szerelmük elfogadásához, és már megbarátkozott a gondolattal, hogy börtönfeleség vált belőle, de próbál minden tőle telhetőt megtenni, hogy Victort minél hamarabb szabadon engedjék. Naomi beszámolt Viktor nevelőszülőknél töltött hányatott gyerekkoráról, és arról, hogy a férfi számára a detroiti bandák tanították meg, mi az a „család”. Mindemellett elítéli a férfi tettét, de állítja, hogy Victor már megbánta a bűnét. Naomi petíciót is indított a férfi mielőbbi szabadlábra helyezéséért, ami már 26 ezer aláírásnál jár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✧♡Naomi♡✧ (@naomiellaoquendo) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik