Élet-Stílus

Egész életében üldözte a balszerencse, épp akkor nyert nagyobb összeget, amikor legkevésbé számított rá

Matthew Horwood / Getty Images
Matthew Horwood / Getty Images
A lehető legjobbkor nyert tekintélyes összeget egy kaparós sorsjeggyel egy 51 éves brit nő. Karen Parkin azt mondja, mivel egész életében üldözte a balszerencse, nem számított rá, hogy ilyesmi történhet vele.

Karin Parkin soha nem volt a szerencse lánya. Azt mondja, eddig tipikusan az az ember volt, akivel csak rossz dolgok történnek. Az élete néhány éve különösen nehézzé vált, amikor egy gerincprobléma miatt fel kellett adnia teherautósofőri állását – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Parkin nehéz anyagi helyzetbe került, minden fillérre oda kellett figyelnie. Október 18-án este amikor tejet és kenyeret vett, Karinnak fura gondolata támadt. Miközben sorban állt a pénztárnál, eszébe jutott, hogy nemrég szemtanúja volt, amint egy nő 50 ezer fontot (közel 23 millió forintot) nyert kaparós sorsjeggyel. Belegondolt, mennyire jól jönne neki egy nagyobb összeg, ezért vett két sorsjegyet.

Hazaérve lekaparta az elsőt és rögtön látta, hogy 300 ezer fontot (több mint 137 millió forintot nyert). Nem hitt a szemének, ezért áthívta egy barátját, hogy nézze meg ő is a sorsjegyet. Miután a barát is úgy látta, hogy nyert, Karin telefont ragadott és bejelentkezett a nyereményéért.

Már túl késő volt ahhoz, hogy aznap beváltsa a szelvényét, ezért egy fiókba, a törölközők közé rejtette a sorsjegyet, és megpróbált aludni, de egy percre sem tudta lehunyni a szemeit. Csak akkor nyugodott meg, amikor másnap beváltotta a szelvényét.

Karin egy vadonatúj kempingfurgonnal lepte meg magát, és azt tervezi, hogy Egyiptomba, vagy a Maldív-szigetekre viszi nyaralni az édesanyját. A pénz nagyobb részéből pedig új otthont szeretne venni magának és két kutyájának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik