Élet-Stílus

Zdroba Partik zenei producernek tanul

RTL
RTL
Úgy érzi, sokan kihasználják, hogy alapvetően kedves személyiség.

Zdroba Patrik ma a Reggeli vendége volt, ahol megmutatta új dalának klipjét, illetve elmesélte, hogy elkezdett zenei producernek tanulni.

A legfontosabb nekem az volt, hogy ki tudjam élni én is ezeket a belső dolgaimat. Sokszor van az, hogy mondjuk zuhanyzom, és jön egy dalötlet. Én hallom belül ezt a dalt, zenekarral, mindennel együtt, viszont nem tudom megvalósítani

– magyarázta az énekes, aki szerint sokkal egyszerűbb dolga lenne, ha rögtön géphez tudna ülni, hogy egy kész alapra énekelje fel az elképzelését, amin később még dolgozhat. Ebben lesz a segítségére, ha kitanulja a producerkedést.

Az interjú egy pontján Papp Gergő „bűbájos palinak” nevezte Zdrobát, mondván, szerinte az is állhat a tanulási vágya mögött, hogy egyesek nem veszik komolyan a személyisége miatt, és nem feltételezik, hogy tud szigorú is lenni.

Ez nagyon nagy probléma most. Pont ezt érzem, hogy abból fakadóan, hogy ilyen a személyiségem, ezt sajnos sokan ki is használják. Ráérünk, ráérünk, pedig már rég kész kellene lennünk a lemezzel. De hát sajnos ez ilyen

– tette hozzá az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik