Élet-Stílus

Párharc: Tücsiék estek ki, Gáspár Evelinéktől nem is búcsúztak el

TV2
TV2
Próbálták megbeszélni a nézeteltéréseiket, de ajtócsapkodás lett belőle.

A Párharc tegnap esti adásában Tücsi és Sofi távoztak a versenyből. Ugyan az utolsó játékban az övék lett volna a második legjobb eredmény, egy apró hiba miatt egyperces büntetést kaptak, így végül kiestek.

Tücsiék később ölelkezve búcsúztak Varga Viktoréktól és Csokiéktól, Gáspár Evelinékkel viszont már nem voltak ennyire szívélyesek. Miközben a holmijukat pakolták, üzenetet kaptak, melyből kiderült: a következő feladatban öt perccel hátráltathatnak egy párt. Előzetes konfliktusuk miatt Gáspárékra esett a választásuk, amit el is mondtak nekik, miután kihívták őket a szobájukból.

Ekkor megpróbálták megbeszélni a nézeteltéréseiket, mondván, csalódtak Gáspár Evelinben, aki átverte őket, utóbbi viszont erre azt mondta, nem ők az egyedüliek, akik taktikáztak a verseny során, és szerinte hozzátartozik az alapvető műveltséghez, hogy az emberek elköszönnek egymástól.

A felek végül berekesztették a beszélgetést, Tücsi még az ajtót is bevágta maga után. Gáspár Evelin és Varga Attila a szobájukba visszaérve megbeszélték, szerintük a kieső páros célja az volt, hogy összeugrasszák őket.

A való életben, hallod, kiskanállal reggelire megszoktam enni az ilyen típusú embereket. Hogy mer ő engem így sértegetni? Kinek képzeli ő magát? Mivel több, mint én?

– mondta a párjának Gáspár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik