Élet-Stílus koronavírus

Videón minden idők legbizarrabb banánmajszolása

A vuhani metró utasai videóra vették, ahogy egy nő a járványügyi szabályokat sajátosan kijátszva banánt eszegetett a metrón.

Bizarr videó terjed a kínai (és már nem csak a kínai) közösségi oldalakon.

A felvételt egy utas rögzítette, aki szerint a képeken látható nő egy kissé messzire ment annak érdekében, hogy útközben nassolhasson. A videón az látható, ahogyan az egyik utas az egész felsőtestét egy zacskóba burkolva békésen falatozik, így megkerülve a járványügyi szabályokat.

A kínai közösségi médiában többen próbálták megfejteni a nő viselkedésének okait. Valaki szerint ez egy performansz volt, míg mások arra gyanakszanak, hogy a nőnek leeshetett a vércukorszintje, és így kívánta helyreállítani azt. Egy helyi csatorna arra szólította fel a lakosságot, hogy legyenek toleránsabbak az ilyen viselkedésekkel szemben, hiszen a nő nem ártott senkinek.

Vuhanban továbbra is szigorú előírások vonatkoznak a maszk viselésére és a nyilvános étkezésre a koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében. Három évvel azután, hogy Covid-19 első eseteit regisztrálták és a vírus epicentrumává vált, a városban ismét korlátozások léptek életbe. A Mirror cikke szerint héten napi 20-25 új esetet regisztráltak a városban, amire válaszul a hatóságok több mint 800 000 embert utasítottak otthonmaradásra vasárnapig az egyik kerületben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik