Élet-Stílus

„Tegyetek pontot” – erre kérte követőit a tiktokker férj

Nem tudta megoldani a bonyolult rejtvényt, amit a felesége által írt bevásárlólista tartogatott számára.

Valószínűleg a világon senki nem követ el olyan hibát, mint az a tiktokker, aki „félreértelmezte” a bevásárlólistáját. Hogy tényleg ennyire sikerült félrecsúsznia vagy csak megjátszotta az idiótát a like-okért, nem tudni, mindenesetre a több millió megtekintés a videó sikerét jelzi.

A @hzdesigneshop nevű felhasználó tett közzé egy videót arról, hogy milyen nehézségekbe ütközött legutóbbi bevásárlása során. Feleségétől kapott egy kézzel írt bevásárlólistát, amin a tételek egytől hétig voltak felsorolva. A legtöbb vásárló számára ez nem jelentett volna különösebb problémát, de a történetét elmesélő férfi büszkén vállalta tévedését.

„Azt olvastam, hogy kell egy tömb sajt. Hát vettem egy tömb sajtot.” A férfi úgy gondolta (vagy eljátszotta, hogy úgy gondolta), hogy a tételek elején a számok a felesége által kívánt mennyiségeket jelölik, így szépen tovább haladva vett még két zacskó chipset, három csomag hamburgerhúst, négy láda vizet, öt csomag cukrot, hat doboz tésztát és hét doboz jódozott sót.

„A történet tanulsága, hogy ha listát írtok nekünk, és számozni akartok, akkor tegyetek pontot. A pont nagy különbséget jelenthet.” – viccelődött a férfi egy videójában az eset után, amit közel 3,5 milliószor láttak.

@hzdesignshop A period makes a big diffrents ! #halloween #hocuspocus #salt #marriage #FomotionalFinds #marriagehumor #marriagelife ♬ original sound - HZDesign

Ajánlott videó

Olvasói sztorik