Élet-Stílus

Ugyanabban a vidámparkban szórakozott a körözött személy és az őt üldöző nyomozó

A New York-i férfit egy éve keresték a hatóságok.

Quashon Burton a vád szerint legalább négy ember személyes adatait lenyúlva közel 150 000 dollárnyi (60 millió forint) mentőhitelre tett szert: az állami kölcsönt a világjárvány idején a nehéz helyzetben lévő vállalkozások megsegítésére szánták.

Az adatlopás, visszaélés miatt körözött férfit tavaly decemberben az ügyében eljáró postarendőrség (USPIS) nyomozói megpróbálták letartóztatni brooklyni (New York) otthonában, de nem találták, és a 32 éves férfi azóta is szökésben volt – írja a Guardian.

Közel egy éve keresték a hatóságok, október 20-án azonban elfogták, méghozzá az egyik Disney-parkban. Burton turistaként tartózkodott a floridai Disney’s Animal Kingdom területén –

csakúgy, mint az ügyében nyomozó, az elfogatási parancsát személyesen aláíró Jeff Andre nyomozó, aki kiszúrta a körözött személyt, és ezt jelezte a vidámpark biztonsági szolgálatának.

A New York-i férfit így a világ legboldogabb, legvidámabb helyeként reklámozott parkból az egyik legszomorúbba vitték: Burton börtönbe került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik