Élet-Stílus

Szellő István a nászútját is félbehagyta, hogy a szeptember 11-i terrortámadás miatt dolgozhasson

rtl
rtl
Híradósként nem tehette meg, hogy nem a munkával foglalkozik.

Az RTL Sztori adásában a csatorna híradósai is szerepet kaptak: Erős Antónia egyebek között arról beszélt, mitől híradós egy híradós, és milyen normák azok, amelyekhez mindig ragaszkodniuk kell.

Kapcsolódó

Szellő Istvánnal felidézték a 2001. szeptember 11-i terrortámadás részleteit is: Erős két percre volt az RTL szerkesztőségétől aznap, így azonnal beültették a híradóba. Szellő a nászútját töltötte Velencében, de félbehagyta azt.

Akkor indultam el a nászutamra, és Antónia hívott, hogy mi történt. Velencéből, Olaszországból fordultam vissza kocsival. Megtehettem volna, hogy továbbmegyünk, de ha te újságíró vagy, neked ott a helyed a szerkesztőségben, amikor ezek a dolgok történnek. Ez egy félkatonai szervezet: a híradósnak mindig készen kell lennie. Ez az izgalmas ebben a szakmában, mikor olyan dolgok történnek, aminek részese leszel, ezeken a témákon pörögsz, és csak évekkel később jössz rá, hogy te a világtörténelem részese vagy ezeknél az eseményeknél.

Szellő ezt azzal támasztotta alá, hogy évekkel később is ugyanazokat a híradós bejátszásokat sugározzák nagy eseményekről, mint például szeptember 11. esetében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik