Élet-Stílus

Egy sasszemű vonatozónak köszönheti az életét egy eltévedt túrázó

Facebook / DSNGRR
Facebook / DSNGRR
Egy nosztalgiavonaton utazott egy nő a coloradói Durango és Silverton között október 10-én, amikor egy bajbajutott nőt vett észre, aki minden erejével integetni próbált egy folyópartról.

Szinte csodának tekinthető, hogy a D&SNG nosztalgiavasút egyik utasa észrevett egy bajbajutott túrázót október 10-én – írja az Upworthy.

A folyópartról kétségbeesetten integető, fiatal nő ugyanis csak egy különös szögből, nagyon rövid időre látszott a vonat ablakából.

DAY HIKER SPENDS TWO NIGHTS IN WILDERNESS DUE TO INJURY

SILVERTON CO: Silverton Medical Rescue Team received a search…

Posted by Office of Emergency Management, San Juan County Colorado on Tuesday, 11 October 2022

Az utas azonnal értesítette a vonat személyzetét, akik segítséget hívtak. Hamarosan rá is bukkantak a huszonéves nőre, aki két nappal korábban tűnt el, miután túrázni indult. A fiatal nő elmondta, hogy fotózás közben leesett egy közel 30 méteres szikláról, eltörte a lábát, ami miatt mozdulni sem tudott. Fogalma sem volt róla, hogy a zuhanás után mennyi ideig volt eszméletlen.

Az életmentő-szolgálat szóvivője, DeAnne Gallegos azt mondta, a fiatal nő túlélése több szempontból is csodával határos. Egyrészt, ott, ahol megtalálták, éjjelente fagypont alá süllyedhet a hőmérséklet, a nő pedig csak vékony, ujjatlan felsőt viselt. Másrészt, a környéken gyakoriak a farkasok és a hegyi oroszlánok. A nő azt mondja, éjjelente egy sziklahasadékba kúszott be, hogy ne fagyjon meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik