Élet-Stílus

Elképesztő módszerrel ússza meg a mosogatást egy brit anya

Adam Young / Getty Images
Adam Young / Getty Images
Egy kétgyerekes brit anyának elege lett a vacsora utáni rendrakásból és mosogatásból. Egy egészen elképesztő módszert talált ki, hogy megszabaduljon a konyhai teendőktől.

Alaposan megosztotta követőit a Facebookon a 28 éves Rebecca Cubberly. A brit anya azt mondja, elege lett abból, hogy minden este el kell takarítania a romokat és el kell mosogatnia vacsora után – írja a New York Post.

A nő azt mondja, minden este nagyjából fél órájába került, hogy rendet tegyen a férje, a 30 éves Karl, illetve a gyerekei, a 6 éves Jack és a 4 éves Evie után. Leszögezi: bár ez nem tűnik soknak, egy hosszú nap végén ennyi munkával töltött idő is megterhelő.

Cubberly ezért nemrég vacsora előtt bevonta alufóliával a konyhaasztalt, tányérok nélkül arra tálalta fel az ételt, a család kézzel evett, ő pedig étkezés után csak összegyűrte a fóliát és kidobta a kukába.

New York Post videó

Azt mondja, a módszer amellett, hogy időt és fáradtságot spórolt neki, a gyerekeinek is nagyon tetszik, ezért rendszeresíteni fogja.

Miután az anya a Facebookon is beszámolt a módszeréről, sokan kiáltották ki zseninek, de azért akadtak bőven kritikusai is. A legtöbben azt vetik a szemére, hogy az alufólia nagyon környezetszennyező, miután kidobja, az csak többszáz év alatt bomlik le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik