Élet-Stílus

Párharc: Varga Viktor örül, hogy már nem kell teljesítenie „olyan idiótaságokat, amiket G.w.M kitalált”

TV2
TV2
Csapatokba szervezték a játékosokat.

Mostantól csapatokban fognak tovább küzdeni a bennmaradásért és a tízmilliós fődíjért a Párharc játékosai. Nem sokkal azelőtt, hogy ez kiderült, Varga Viktor elmondta, mindig is magányos farkas volt, szeretné függetleníteni magát a többiek ármánykodásától, és barátnőjével együtt önálló döntéseket hozni.

Az egész eddigi életem így telt, hogy egyedül kellett próbálkoznom mindennel, és mindenütt kirekesztettség ért amiatt, hogy másképp gondolkozok a dolgokról. Régen nem akartam konfrontálódni, ha valakinek nem osztottam a véleményét, most már mindenkinek azonnal a pofájába mondom, amit gondolok. Nem vagyok hajlandó elnyomott lenni, túl sokat voltam ilyen pozícióban

mondta el az énekes a Borsnak.

A csapatba állásról így nyilatkozott:

Jó, hogy már nem nekünk kell csapatokat alkotni, és nem kell teljesítenem olyan idiótaságokat, amiket kitalált G.w.M, mint hogy minket küldenek párbajozni és hasonlók. Emiatt egész más lett a hozzáállásom, és örültem neki. Abban az esetben szeretek csapatban dolgozni, ha valaki nem kinevezi magát császárnak és őt kell »kielégítgetni«.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik