Élet-Stílus

Gáspár Evelin: Ha olyan lakodalmat szerveznénk, amilyet apám kitalált, csődbe mennénk

TV2
TV2
Gáspár Győző fejben már eltervezte a lánya menyegzőjét, utóbbi viszont egyelőre ellenáll.

Gáspár Evelin idén februárban mutatta be új párját, Varga Attilát, akivel jelenleg a Párharc című műsorban versenyeznek.

Kapcsolódó
Gáspár Evelin megmutatta a pasiját
Attilával nyolc hónapja vannak együtt, Gáspár Győző már az esküvő helyszínét is kiválasztotta.

A médiaszemélyiség a Story magazinnak adott interjút, melyben elmondta, a kedvese hatalmas jellemfejlődésen ment keresztül a műsor alatt, ami pedig őt illeti, szerinte a nézők a Párharc által megismerhetik majd az érzékenyebb oldalát is, hiszen volt olyan játék, aminek a végén zokogva vallott szerelmet a párjának.

Gáspárék már hónapok óta együtt élnek, és bár kezdetben mindketten úgy gondolták, nincs szükségük papírra a boldogsághoz, Varga Attila kedvet kapott a lánykéréshez, miután a nyáron ellátogattak néhány esküvőre. Az ötletet pedig Varga apósa, Gáspár Győző is támogatja.

Édesapám is adja alá a lovat, mert azontúl, hogy Varga Evelinnek hív, elkezdte tervezgetni az esküvőnket. Kitalálta, hol lesz, kik lesznek a fellépők. Mondtam is neki, hogy túlságosan elkapatta magát. Ha olyan lakodalmat szerveznénk, amilyet kitalált, csődbe mennénk

– mondta Gáspár Evelin, hozzátéve: szerinte a párjával már most úgy élnek, mintha házasok lennének.

Mosok, főzök rá, amit nemcsak ő vár el tőlem, hanem én is magamtól. Szeretem, így természetes, hogy a gondját viselem, de ez papír nélkül is megy! De soha nem mondom, hogy soha. Az is előfordulhat, hogy egyszer majd feleségül megyek hozzá, csak győzze kivárni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik