Élet-Stílus

Celeb vagyok, ments ki innen!: Balázsék őrjöngve estek egymásnak, miután Múcska Gergő megnyomta a piros gombot

Szürreális egy perc volt.

A Celeb vagyok, ments ki innen! tegnap esti adásában Múcska Gergő kissé összerúgta a port a csapattársaival. Korábban megsajnálta az éhező kékeket, és ételt adott át nekik, ami miatt büntetés várt rá és a pirosakra: egy dinnyét kellett a kezükben tartaniuk, amit nem tehettek le. A legutóbbi epizódban a piros csapat lehetőséget kapott, hogy végre letegye a dinnyét, de ott volt egy másik lehetőség is: ha egész éjszaka tartották volna, reggel megehették volna a gyümölcsöt.

Múcska Gergő mindenképpen szeretett volna enni a dinnyéből, a csapata zöme viszont nem kívánta tovább tartani, Janicsák Veca végül kivetette a gyümölcsöt a kezéből, és letette a földre, amit a gazda nem vett jó néven. A kék csapattal később meg is beszélte, hogy úgy érzi, a többiek ki akarják mosni az agyát, ő viszont nem akar félve játszani. Ezen elvéhez híven oda is sétált a piros, „soha ne nyomd meg!” feliratú gombhoz, ami korábban már megosztotta a játékosokat. Múcska egy darabig várt, de nem hagyta magát lebeszélni, és rátenyerelt a gombra.

Kapcsolódó

Miután Sebestyén Balázsék erről értesültek, Vadon Janival őrjöngeni kezdtek műsorvezetői pult körül, egymást rángatva és dobálva. Előbbi még az egyik stábtagot is behúzta a díszletek mögül a kamerák elé, majd kilökte őt a képből.

Megnyomták a gombot!

– kiáltozták szüntelenül.

Hogy a dolog pontosan milyen következményekkel jár, az a mai adásban derül majd ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik