Élet-Stílus

Till Attila a TV2-ről: Voltak vitáink az elmúlt húsz évben, vannak bizonyos dolgok, amikben nem szoktam részt venni

TV2
TV2
Ettől függetlenül szeret a csatornánál dolgozni, úgy érzi, ez az ő közege.

Till Attila a Kreatív nyomtatott számának adott interjút, melyben arról beszélt, szerinte káoszban élünk, és minden szempontból sokkal-sokkal több szabadságra lenne szükségünk. Arra is kitért, hogy szerinte a műsorvezetők a médiában „leegyszerűsített mondatok, a médiaszemélyiségük pedig nem azonos a valódi személyiségükkel” – szemlézte az interjút a Blikk.

Én mindig elmondom: az, hogy én a TV2-ben vagyok, az egy nagyon egyszerű történet. Én mindig is TV2-es voltam, és én ebben a történetben megragadtam. Ez nem azt jelenti, hogy fizetnek, és ezért nekem ez mindegy. Dehogy! Egyáltalán nem mindegy minden

– magyarázta a műsorvezető, hozzátéve: voltak nézeteltérései a csatornával az elmúlt két évtizedben.

Voltak vitáink is az elmúlt húsz évben sok mindenről. Vannak bizonyos dolgok, amikben nem szoktam részt venni, mert nincs kedvem, de ettől függetlenül szeretek TV2-es lenni, az az én közegem, és ezt már sokszor mondtam, hogy nekem a TV2 azért emberek összességét is jelenti, nem pedig egy politikai állásfoglalást.

Tilla az interjúban hangsúlyozta: Európa-párti, demokráciapárti, igazságpárti és egy minden szempontból normál embernek tartja magát. Nem gondolja, hogy ne dolgozhatna a TV2-nél azért, mert vannak dolgok, amikkel nem ért egyet a csatornával, hiszen mint mondja, ő szórakoztató műsorokat vezet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik