Élet-Stílus

Matricát talált a fülében, évek óta ott lehetett – Videó

Egy apró kamerával felszerelt, fülzsír-eltávolító eszközt próbált ki egy fiatal férfi, amikor legnagyobb megdöbbenésére egy matricát talált a hallójáratában.

Ellis Lloyd Jones videós régebben vett magának egy fülzsír eltávolítására alkalmas eszközt, de eddig soha nem próbálta ki. Most valamiért eszébe jutott. Mivel az eszközt egy apró kamerával is felszerelték, úgy döntött, megnézi, mi van a hallójárataiban. Megdöbbentő felfedezést tett – írja a LadBible című brit bulvárportál.

A kis kamerán keresztül Jones egy csomó szőrt és fülzsírt látott, majd hirtelen megpillantott valami furát. Nem sokkal később egy almáról származó kis matricát húzott elő a füléből. Jones azt mondja, fogalma sincs, hogy a matrica mikor és hogyan kerülhetett a fülébe, de abban biztos, hogy évek óta nem evett olyan almát, amilyenről a matrica származik

Az esetről készült videót három nap alatt több mint hat és félmilliószor nézték meg a TikTokon, de megtekintését csak azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik bírják a gusztustalanságot.

@ellislloydjones Couldnt tell you how long thats has been there for 😂😭 #fyp #earwaxremoval ♬ original sound - EllisLloydJones

Ajánlott videó

Olvasói sztorik