Élet-Stílus

Egy hűtőszekrényben hánykolódott a tengeren egy thaiföldi hajótörött

Hat órán át lebegett a tengeren egy apró hűtőszekrényben egy férfi Thaiföld déli partjainál. Hatalmas szerencséjére egy épp arra járó halászhajó kimentette.

Egy hűtőszekrénynek köszönheti az életét egy thaiföldi halász. A 33 éves Anat Massoyot vasárnap egyedül hajózott ki a déli Krabi tartomány partjain fekvő falujából, a Hong-sziget közelében – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Daily Star című brit bulvárlap.

A férfi azt mondja, a semmiből érkezett egy hatalmas hullám, ami vízzel árasztotta el a hajótestet. A jármű a semmi közepén gyorsan süllyedni kezdett. Anat egy hirtelen ötlettől vezérelve abban a kis, rózsaszín hűtőben keresett menedéket, amiben általában halakat tart.

A férfi hat órán át hánykolódott a hűtőben, mire egy halászhajó észrevette és kimentette. Anat azt mondja, iszonyatosan szerencsésnek érzi magát, amiért túlélte az incidenst, most azonban nem tudja, hogy a hajója nélkül hogyan tarthatá el a családját. Anat falujának vezetője gyűjtést indított, hogy a férfi új hajót vehessen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik