Élet-Stílus

Felgyulladt egy rendőrök elől menekülő férfi, miután sokkolóval lőttek rá

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy 38 éves férfi Arkansasban, amikor felgyulladt a hátizsákjában egy benzines kanna, miközben a rendőrök elől menekült. Az esetet a rendőrautó kamerája rögzítette.

Igazoltatni akarták a rendőrök a 38 éves Christopher Gaylort, mert nem volt rendszám a motorján. A férfi azonban ahelyett, hogy lehúzódott volna, gázt adott és menekülni kezdett – írja az Independent című brit lap.

A rendőrautó üldözni kezdte a motorost, aki időnként 160 kilométer/órás sebességnél is gyorsabban hajtott Little Rock utcáin. A motoros egy kertvárosi övezetben leugrott a járművéről, és futva menekült tovább, a rendőrök azonban gyorsan utolérték. Az egyikük sokkolópisztollyal lőtt a gyanúsítottra, mire az felgyulladt.

A sokkoló szikrája a Gaylor hátizsákjában lapuló benzines kannát lobbantotta lángra. A rendőrök azonnal eloltották a férfit a poroltójukkal. A gyanúsított súlyosan megsérült, két héttel az október 13-án, hajnalban lezajlott események után még mindig kórházban ápolják. Ha felépül, bíróság elé állítják. Gaylor azért menekülhetett, mert felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett, a motorja nem volt regisztrálva és nem volt biztosítása sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik