Élet-Stílus

Pirner Almának a pandémia idején napi szinten voltak pánikrohamai

RTL2
RTL2
Végül négy hónap alatt sikerült gyógyszer nélkül leküzdenie a betegséget.

Pirner Alma ma a Reggeliben mesélt arról, hogyan változott meg az élete azóta, hogy édesanya lett. Mint mondta, öt éve dolgozik home office-ban, a pandémia idején viszont túlhajszolta magát, ami a bezártsággal együtt annyira megviselte, hogy napi szinten kellett pánikrohamokkal küzdenie. A munka mellett a sportban is túl messzire ment, volt, hogy 20-30 kilométert is lefutott, így az ásványi anyag-tartalékjai is kimerültek.

Borzalmas volt, napi szinten voltak ezek a rohamok. Teljesen kimerítettem az idegrendszeremet. És az, hogy helyt kellett állnom édesanyaként is, a gyereknek ezt elmagyarázni, hogy anya most miért van rosszul, miért fekszik le…

– magyarázta Pirner, aki végül négy hónap alatt le tudott számolni a betegséggel.

Levettem az őrült sportból, a stresszből is. Minden stresszforrást kiiktattam, amit kiiktathattam az életemben. Minimalizáltam a munkát, nagyon sokat pihentem és napi két órát meditáltam, légzőgyakorlatokat végeztem.

Az egykori táncos hozzátette, kemény önismerete munkára volt szüksége ahhoz, hogy meggyógyuljon, azt ugyanis megfogadta, hogy gyógyszereket nem szeretne szedni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik