Élet-Stílus

Heatlie Dávid: Ha kell, elcsúszok egy banánhéjon, csak emlékezzenek rám

TV2
TV2
Küldetésének érzi, hogy nyomot hagyjon.

Gáspár Evelin és kedvese, Varga Attila Gaál Noémiék kiesése után érkeztek a Párharc villájába, ahol többeken látszott, hogy nem örülnek az újabb vetélytársaknak. Heatlie Dávid például azt kérdezte tőlük, meddig maradnak a versenyben, amit Gáspárék nem vettek jó néven, és mivel lehetőséget kaptak arra, hogy a villa bármelyik szobájába beköltözhessenek, a Heatlie-házaspárt tessékelték ki a szállásukról.

Kapcsolódó
Párharc: Gáspár Evelinék megérkeztek a villába, szerintük úgy fogadták őket, mint „akiket leöntöttek egy vödör szarral”
A párok közül többen egyértelműen jelezték, hogy nem örülnek az új vetélytársaknak.

A történtek kapcsán a Bors felkereste Heatlie Dávidot, aki elmondta, csak humorizált az újonnan érkező párral, ám a poént szerinte sem Gáspárék, sem pedig a közönség nem értette.

Ha lehetne adni valami isteni ajándékot az egész világnak, azt kívánnám, hogy egy kis angol humor mindenkiben legyen. Ezt próbáltam egy hülye kis beszólással Evelin felé közvetíteni, de a visszajelzéseket elnézve nem csak ők, hanem a nézők közül sokan nem értették. Azért sajnálom, hogy elvették a szobánkat, mert a humort legyőzte az emberi előítélet és a feszültség. Én a humort gyászolom, nem a szobánkat

– mondta a dobos.

Heatlie arról is beszélt a lapnak, hogy küldetésének érzi, hogy valamilyen módon emléket hagyjon magáról a világon. Mint mondja, mindegy, hogyan, csak emlékezzenek rá az emberek.

Szerintem annál nincs szomorúbb dolog, amikor találkozok valakivel, akivel nem először beszélek és megkérdezi tőlem, hogy: »Ja, találkoztunk már?« Röhögjenek ki, ha kell, elcsúszok egy banánhéjon, csak emlékezzenek rám. Ez talán az élet legfontosabb feladata, nekem ez egy küldetésem

– magyarázta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik