Élet-Stílus

Kulcsár Edina G.w.M-ről: Nagyon hasonlítunk, úgy szokta mondani, hogy én az ő női kiadása vagyok

TV2
TV2
A roma szokásokat hamar sikerült felvennie, a ruhatárát is lecserélte.

Kulcsár Edina és G.w.M többi között a kapcsolatukról és a családról beszéltek a Három igazság legújabb epizódjában. Az egykori szépségkirálynő felidézte, hogy annak idején a közös munka kapcsán kerültek közelebb egymáshoz.

Mi nagyon sok mindenben hasonlítunk. Ő úgy szokta mondani, hogy én az ő női kiadása vagyok. A hosszúra nyúlt beszélgetések alkalmával én is rájöttem erre. Olyan mélységekig el tudtunk menni a beszélgetéseinkben, amivel én korábban nem nagyon találkoztam. Nagyon furcsa volt arra ráeszmélni, hogy egy akkor nekem még idegen ember így megnyílik, vagy ekkora érdeklődéssel van felém. Akkoriban még nem érződött ez, hogy férfi-nő, hanem mint mentor odaült, hogy szeretne segíteni. Egy producernek nemcsak az a dolga, hogy a zenei karrierjét építse, egyengesse valakinek, hanem az is, hogy megismerje a másikat, mert akkor fog tudni hitelesen azonosulni

– árulta el Kulcsár Edina.

Elmondta, hogy mostani párja tartotta benne a lelket élete egy nagyon nehéz időszakában, ő volt a mentsvára, a megmentője. Küldetésének tartja, hogy két gyerekének boldogságot közvetítsen, ezért is döntött úgy, hogy mernie kell belevágnia ebbe az új kapcsolatba.

Nagyon sok kérdés, kétely, rettegés, de egyben boldogág, remény és a boldogság utáni sóvárgás is bennem volt. Bátor embernek tartom magam, és úgy gondoltam, hogy még azért fiatal vagyok, nem kell ezt elengednem, és muszáj beleállnom.

Eleinte gondolt rá, hogy a roma hagyományok, illetve a köztük lévő hét évnyi korkülönbség szakadék tud lenni, de végül ezek nem jelentettek akadályt számukra. Még listát is kért párjától, azokról a szokásokról, amire figyelnie kéne.

Ő nagyon korrekt volt, azt mondta, hogy »nem adok semmit, csiszolódunk, majd ahogy megyünk előre a kapcsolatunkban, és valami nem tetszik vagy nem értek vele egyet, akkor mondom«. Mindig megnyugtatott, hogy »tök jól tudsz mindent, olyan, mintha te is ebből jönnél«. Nekem nagyon sok dolog magától értetődő, például hogy az ember nem kelletti magát mások előtt, vagy nem öltözködik úgy. Bár hozzáteszem, az öltözködésem változott talán a legtöbbet mellette: egy bizonyos hosszúságút, vagy ami egy picit áttetsző, azt nem veszem fel. Sok olyan ruhám van, ami már nem az én ruhám, mert elajándékoztam. Együtt átnéztük a ruhatáramat, akár fürdőruha tekintetében. Ő mindig segít ezekben. Volt egy-kettő, amire azt mondtam, »légyszi, ezeket hadd tartsam meg«, de nem.

Kulcsár Edina elmondta, hogy továbbra is lehet határozott, G.w.M meghallgatja a véleményét, de ő a családfő, ő a férfi.

Kezdetben nehéz volt, de nem gondoltam volna, hogy ennyire jó elengedni magamat, és átadni valamilyen szinten. Nagyon nehéz volt együtt élni azzal a felelősséggel, amivel éltem, hogy én nem lehetek beteg, nem engedhetem meg magamnak, hogy fél órára lepihenjek, ha azt éreztem, hogy összeesek a fáradtságtól, mert tudtam, hogy mindig hajtanom kell. Konkrétan fél óra-óra szünet nem volt a napomban, olyan szinten be voltam táblázva. Ez nagyon nagy lelki teher volt, és óriási felelősség. Most életemben először érzem azt, hogy van felettem valaki, akire lehet számítani, akibe tudok kapaszkodni, és megengedhetem nőként, hogy néha elgyengüljek, hogy azt mondjam, szeretnék lepihenni, mert fáradt vagyok, és ez nagyon jó érzés.

G.w.M arról beszélt, neki a család jelenti az éltető erőt. Számára a gyerekei lelki világa a legfontosabb. Családfőként alfahímnek tartja magát.

Az alfahím feladata nem az, hogy leültesse a családot, és »így csináld, úgy csináld, így kell, úgy kell«, hanem hogy ha szükség van rá, akkor lépjen elő a sötététből, és oldja meg a többiek gondjait. Ez az én felelősségem. (…) Kötelességem a saját háztartásom, a gyermekeim háztartása, az édesanyám, a nagyanyám háztartása, a húgomé, ha úgy van. Ezért vagyok alfahím, mert ameddig én vagyok, nekik bajuk nem lehet

– fogalmazott.

Kulcsár Edina is családcentrikusnak tartja magát, mindig nagyon vágyott a nagy családra. G.w.M-mel jelenleg első közös gyereküket várják, a kismama eddig jól viseli a terhességet, bár érzékenyebb, mint korábban. A baba tavasszal születik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik