Élet-Stílus

Annyira jól alakította a hullát a TikTokon, hogy kapott egy szerepet a CSI-ban

Vicces videók repítették a kentuckyi férfit a sorozatba.

Josh Nalley nem színész, nem is tanulta a szakmát, sőt a világon semmilyen színészi tapasztalata nincs, viszont rendkívül kitartó. A 42 éves étteremvezető példája remekül mutatja, hogy szorgalommal sok minden elérhető.

Az Elizabethtownban (Kentucky állam) élő Nalley ugyanis több mint 300 napon keresztül posztolt olyan videókat a TikTokra, amikben „holtan” fekszik valahol.

Mindezt azért tette, hogy egy filmben vagy egy sorozatban kapja meg egy halott ember szerepét.

A legváltozatosabb helyszíneken, a legkülönbözőbb pózokban játszotta már el a hullát. Feküdt „élettelenül” erdőben, stégen; autó által elütve az úttesten, és játékteremben is érte már halál.

@living_dead_josh #fyp #foryoupage ♬ Shootout - Izzamuzzic & Julien Marchal

A videókon mindig feltüntette, hány napja játssza a halottat annak érdekében, hogy végre felkérjék egy szerepre.

És végül sikerrel járt.

A Louisville Courier Journal cikkéből kiderül, hogy Nalley-t felkérték, játsszon el egy holttestet a CSI: Las Vegas című sorozatban. A produkciónál ugyanis észrevették a kentuckyi férfi vicces TikTok-sorozatát.

Nalley a lapnak azt mondta, először azt hitte, csak valami tréfáról van szó, de időközben a már el is repítették őt a forgatásra. A produkció kérésére készített egy hullás TikTok-videót a Hollywood Walk of Fame-en (Hollywoodi hírességek sétánya) a CSI: A helyszínelők sztárja, Marg Helgenberger csillagánál.

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You - The Who

A forgatás viszonylag jól sikerült: két óra sminkelés után, 3-4 alkalommal kellett felvenni a jelenetet, Nalley elmondása szerint egyszer azért kellett újravenni, mert a zsebében megcsörrent a telefonja, amit elfelejtett kikapcsolni. Telemarketinges hívás volt. A férfit a tiktokos sikere óta klipekhez és alacsony költségvetésű filmekbe is hívják szerepelni – természetesen mindenütt halottat kellene alakítania.

Nalley TikTok-oldalán immár arról szólnak a posztok, hogy hány nap múlva debütál a sorozatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik