Élet-Stílus

DWTS: Bárdosi Sándor öklendezést imitált, mikor kiderült, Berki Mazsiék jutottak tovább helyettük

Elég nagy balhét csinált a stúdióban.

A Dancing with the Stars szombati adásában Berki Mazsi és Bárdosi Sanyi voltak azok a celebek, akik veszélyzónába kerültek. A volt birkózó húzta a rövidebbet, a nézőktől ő kapta a kevesebb szavazatot. A Bors tudósítása szerint Bárdosi nehezen fogadta el a végeredményt, a kamerák lekapcsolását követően komoly vitába kezdett.

Egyebek között ezek történtek a lap szerint:

  • odasétált Juronics Tamás zsűritaghoz, majd kérdőre vonta, hogy „Mi volt a baj a tánccal? Mondd, mi volt? Mondjad csak!”,
  • számon kérte Ördög Nórát, aki az adás elején azt mondta, Bárdosira kíváncsiak leginkább az adásban, de ehhez képest a birkózó szerint alulpontozta őt a műsorvezető,
  • Facundo Arana ítészi munkáját úgy értékelte: Stevie Wonder is ott ülhetett volna a zsűriben,
  • a táncos produkció után felesége, Bárdosi Lili kezdett magyarázni a zsűri felé, hogy miért pontozzák le férjét, őt Bereczki Zoltán nyugtatta.

Az eredményhirdetés után Bárdosi gratulált Berki Mazsinak, de egy öklendezésre hasonlító mozdulatot is imitált. A Bors azt írja, a helyszínen állítólag olyat is mondott a birkózó: „Legközelebb majd én is behozom a kutyám meg a gyerekeim, hogy továbbjussak!”

Vasárnap a Bors elérte Bárdosit, hogy megbánt-e valamit ezek közül:

Aludtam rá egyet, de egy szavamat sem bánom! Köszönöm, hogy itt lehettem, ez egy hatalmas show volt, élveztem minden percét. Öklendeztem, igen. Ösztönös reakció volt. Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. Meggyőződésem, hogy apám egyébként látott onnan fentről, és mérhetetlenül büszke rám. Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész… Ha valaki a véleményemen megsértődik, az nem érdekel. Én elhatárolódom attól, aki a gyászát használja fel önpromózásra.

Bárdosi időközben újra megszólalt a témában:

Kapcsolódó
Bárdosi Sándor a DWTS-ról: Három hete csak bántott engem a zsűri
Azt is elmondta, mi a különbség közte és Berki Mazsi közt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik