Élet-Stílus

Zámbó Krisztián egészségügyi okok miatt feladta a Celeb vagyok, ments ki innen!-t

rtl
rtl
A rosszullétről szóló felvételt sem mutathatja be az RTL.

Meglepő történéssel indult a Celeb vagyok, ments ki innen! vasárnap esti adása: Sebestyén Balázsék az adás elején közölték, hogy egy játékos önszántából feladta a játékot. Ez a valaki az egy nappal korábban a dzsungelbe költöző Zámbó Krisztián volt.

Az énekes ugyanis az első nap váratlanul rosszul lett: elájult, jönnie kellett az orvosi stábnak, majd kórházba szállították.

Nagyon vártam, hogy bátorságpróbán is helyt tudjak állni. Bent nagyon nagy volt az öröm: énekeltünk, jól éreztük magunkat, aztán egyszer csak rosszul lettem, összeestem, erre már pontosan nem emlékszem. Elájultam. Ültem az ágyon, vagy valami ilyesmi. Onnantól kezdve nem nagyon voltam önmagam. Arra emlékszem, hogy gyorsan intézkedtek a stábtagok, jöttek be értem, aztán a lábamon mentem ki, mentünk a kórházba, ahol nem tudtak semmit mondani.

Zámbó azt kérte a műsorszerkesztőktől, ne mutassák meg az erről készült felvételeket, de elárulták, hogy a többi játékos azonnal rohant hozzá, mikor látták a bajt, az orvosi csapat szintén gyorsan reagált.

A döntésem azért alakult így, mert tényleg azt mondom, a szívemet, lelkemet beleadtam ebbe, eljött egy olyan pillanat az életemben, hogy át kell értékeljek dolgokat, hogy a jövőben hogyan állok a dolgokhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik