Élet-Stílus

Műfogakat csináltatott, úgy néz ki, mint egy ló

Nem ez volt élete vásárlása.

180 fontot, azaz több mint 80 ezer forintot fizetett a 23 éves Lauren Hartley műfogaiért, hogy szebb legyen a mosolya. Amikor viszont megkapta őket, úgy nézett ki velük, mint egy ló – mondta a műfogsorát is bemutató TikTok-videóban, amit mára már több mint 3,2 millióan láttak.

180 fontot fizettem, hogy úgy nézzek ki, mint egy ló. Nem is tudok beszélni, ha bent van. Szükségem van erre a mosolyra? Nincsen, ez teljesen biztos

– mondja kicsit cifrábban a négygyerekes anyuka a felvételen. Ráadásul folyton csattogva ütköznek össze a szájában a fogak.

A videóra már több mint 200 ezer kedvelés jött, a kommentelők pedig nem tudnak betelni a lovas poénokkal. Más azt teszi hozzá, hogy nem is tudja, mit gondolt, mit kap ennyi pénzért.

@lorenhx #clipinveneers #clipinteeth #veneers ♬ original sound - Lorenx

Fel kell ezt húzni evés előtt?

– kérdezi egy hozzászóló, másnak Jim Carrey jut eszébe róla a Maszkból.

Hartley egy akció keretében vásárolta a berakható műfogsort, azonnal vissza is küldte, de még nem kapta meg a jóvátérítését.

Azt reméltem, fehérebbek lesznek, mint az igazi fogaim, de mikor megérkezett, és beraktam, azonnal mondtam, hogy ezt nem hordhatom, úgy nézek ki, mint egy ló. Rettenetesen nézett ki és egyáltalán nem hasonlított ahhoz, amit a kritikákban láttam

– idézi a Daily Mail.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik