Élet-Stílus

Celeb vagyok, ments ki innen!: Schumacher Vanda elvonult sírni Curtis és Lengyel Ferenc beszólásai után

Nem akart a többiek előtt pityeregni.

A Celeb vagyok, ments ki innen! tegnapi adásában Schumacher Vanda arról beszélt Jázmin Viktóriának, hogy úgy érzi, mindenki őt bántja. A színésznőbe reggel Curtis állt bele: Schumacher nem kelt fel időben, így a rapper végezte el helyette a feladatát, amit hangosan szóvá is tett neki. Később Lengyel Ferenc tűzrakási tanácsait is bántónak érezte, ezért elvonult a dzsungelbe, hogy kisírja magát.

Ma már csak gyűlt, nem érzem indokoltnak, hogy a Curtis miért ilyen velem. Az, hogy a Feri is a korkülönbség miatt folyamatosan belémáll. Azért is voltam úgy vele, hogy akkor inkább egyedül elmegyek, és megpróbálom magamban tartani. Nem szeretnék én lenni az, aki hisztizik, sír, picsog, mert én amúgy nem ilyen vagyok

– magyarázta Schumacher.

Mint mondta, szerinte számára az lesz a verseny legnagyobb kihívása, hogy egy-egy neki nem tetsző történés után ne mondja azt, hogy „oké, jó volt eddig, de most már inkább mennék egy ötcsillagos hotelbe”.

Egyszerűen az kellett, hogy leüljek, kicsit megrogyjak, és akkor utána felállunk és megyünk tovább. Tudom, hogy én ezt a játékot csettintésre végig viszem, de ha nem vagyok balanszban önmagammal, akkor ez nem fog menni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik