Élet-Stílus

Ördög Nóra állatmentő küldetésre indult a kislányával Jordániában

Egy gyrosos mellé kikötött bárányokat látogattak meg.

Ördög Nóra és Nánási Pál ismét útnak indultak gyerekeikkel, ezúttal az Ázsia Expressz forgatásával kötötték össze az utazásukat, amiről leforgatták a Nánázsia vlogsorozat harmadik részét.

A nyolcadik epizódban a házaspár kilencéves, vegetáriánus kislánya, Nánási Mici tudomást szerzett róla, hogy egy helyi étteremben nemcsak azoknak az állatoknak a képe van kirakva a falra, amiket meg lehet enni, de a hely előtt kikötve tartanak pár bárányt is. A hírt egy sikollyal fogadta, majd elhatározta, hogy kiszabadítja a jószágokat.

Szüleivel el is indultak a büfé felé, előtte a kislány félve megjegyezte:

Ha már nem lesz ott az egyik, az azt jelenti, hogy már felvágták.

Odaérve valóban ott találták a két kisbárányt, Ördög Nóra pedig a dolgozókhoz fordulva angolul azt mondta, a lánya szeretne megbizonyosodni róla, hogy nem azért vannak itt, hogy megegyék őket. Nem hangzott el, hogy az állatokat levágásra szánják-e, ezért a műsorvezető azzal nyugtatta a lányát, hogy biztosan csak kabalának vagy a gyapjújuk miatt tartják őket.

„Most nagyon megnyugodtam” – mondta a bárányt simogatva Mici, anyja azonban, mikor kislánya nem hallotta, arról beszélt, hogy szerinte mégis csak megeszik az állatokat.

Szerintem azt magyarázta, hogy ő még ilyen kis zsenge. Előbb idejött a csávó, és mutatott egy videót, ahol egy bébiméretű bárányt elástak a grillben

– fogalmazott Ördög Nóra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik