Élet-Stílus

Mihályfi Balázs az X-Faktorból tudta meg, hogy lánya milyen jól énekel

RTL és Szabó Gábor / RTL
RTL és Szabó Gábor / RTL
Mihályfi Luca a top 12-be került.

Mihályfi Lucát állva tapsolták az X-Faktor válogatóján, ahonnan négy igennel jutott tovább a táborba, majd egészen a legjobb 12-ig jutott, most hétvégén pedig már az élő showban bizonyíthat.

Kapcsolódó
X-Faktor: A mentorok állva tapsoltak Mihályfi Balázs lányának produkciója után
Nem meglepő, hogy négy igennel jutott tovább a táborba.

Apja, Mihályfi Balázs a Reggeliben azt mondta, átérzi a feszültséget, amit a lánya érez.

Nagyon jól kezeli ezt a dolgot, és borzalmasan élvezi. Ez nagyon fontos, meg a legfontosabb, amit mi a születése pillanatában elhatároztunk, hogy engedjük a gyereket. Próbáljon ki mindent. 18 éves koráig, leszámítva azt a két év rémületes covidot, rettenetesen kreatívan élte az életét, egy nagyon remek családba született ugyanis. Mostanáig és majd ezután is a támogatásunkon kívül azt kapta tőlünk, hogy minden kreatív dologban, amire lehetősége volt, abban őt támogattuk és csinálta. Ettől lett hihetetlenül nyitott és szabad

– fogalmazott a színész.

Az, hogy Mihályfi Luca milyen jól énekel, a szülők számára is az X-Faktorból derült ki.

Nem tudtuk. Az anyja énekesnő, így ő ráláthatott volna, de én amikor a fürdőszobában ment a műsor húsz éven keresztül, azt nem appercipiáltam, és az anyukája sem. Amikor először hallotta az első válogatón, akkor ő is megrendült.

Mint mondta, nem gondolták, hogy lányuk ezt tudja, mert nem volt viszonyítási alapjuk. Állítólag Mihályfi Luca maga is meglepődött a teljesítményén.

 

A döntőbe egyébként több híresség leszármazottja is bekerült:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik