Élet-Stílus

Megyeri Csilla: A sorsra bízzuk, mikor jön a kisbabánk

RTL Klub
RTL Klub
Leállt a fogamzásgátló gyógyszerrel.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt kilenc éve vannak együtt. A ház, baba, esküvő hármas régóta álmuk, csak a megvalósítás sorrendje változott az elmúlt időszakban.

Öt évvel ezelőtt költöztünk fel Budapestre, Zsolti akkor nagyon szeretett volna már babázni. Én egyrészt soha nem akartam fiatal anyuka lenni, édesanyám is elmúlt 33, amikor világra hozott, másrészt a költözés után sok munkalehetőséget kaptam. Azt kértem tőle, várjunk két évet. Aztán eltelt a két esztendő, bennem egyre erősebbek lettek az anyai ösztönök, de akkor meg ő kért, hogy várjunk, hiszen mind a mai napig bérelt kis lakásban élünk. Úgy vélte, legyen előbb egy házunk, ott alapítsunk családot

mondta el Megyeri Csilla a Story-nak.

Idén januárban egyszerre vetették fel újra a kérdést.

Azóta, ahogy mondani szokták, rajta vagyunk a babaprojekten. A sorsra bízzuk, mikor jön a kisbabánk. Leálltam a fogamzásgátló gyógyszerrel, most már bármikor teherbe eshetek.

Megyeri Csillára még vár egy nőgyógyászati vizsgálat, ugyanis találtak egy cisztát a jobb petefészkében, amiről egyelőre nem tudni, hogy magától felszívódik-e vagy műteni kell.

Jobb lenne megszabadulni tőle, és csak utána áldott állapotba kerülni, és egy kislánynak életet adni, mert mindketten kislányt szeretnénk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik