Élet-Stílus

Szexuális úton terjedő fertőzést kapott egy nő, mert egy takarító belelógatta a péniszét a vizespalackjába

abc13 News
abc13 News
Azt állítja egy kétgyermekes amerikai anya, hogy azért fertőződött meg egy szexuális úton terjedő betegséggel, mert a munkahelyén egy takarító belelógatta a péniszét a vizespalackjába és belevizelt.

„Egy beteg emberről beszélünk” – mondta az 54 éves áldozat az 50 éves Lucio Diazról, és ezzel nem csak a közszeméremsértéssel és testi sértéssel megvádolt férfi nemi betegségére célzott.

A nő, aki nem akarta felfedni személyazonosságát egy orvosi rendelőben dolgozik a texasi Houstonban. Egy helyi hírcsatornának azt mondta, augusztusban vette észre, hogy fura szaga van a rendelő ivóvízadagolójából származó víznek. Úgy döntött, attól kezdve csak palackozott vizet iszik, amit ő maga vásárol.

Aztán egy szeptemberi napon vizeletszagot érzett a saját vizespalackjában. Ekkor vett egy kis kémkamerát és elrejtette az irodájában. A titokban készített felvétel beigazolta a gyanúját: a videón tisztán látszik, hogy az épületben a takarítóként dolgozó Diaz bemegy az irodába, előveszi a péniszét, majd beledugja a nő vizespalackjába. A férfi két egymást követő napon ugyanezt csinálta.

A nő feljelentést tett. A laborvizsgálatok kimutatták, hogy a víz a palackjában valóban vizelettel szennyezett, de volt ennél rosszabb hír is. A vízből egy gyógyíthatatlan, szexuális úton terjedő kórokozó jelenlétét mutatták ki. Mivel az áldozat ivott a vízből, leteszteltette magát és kiderült, hogy megfertőződött a betegséggel. Diaz szintén fertőzött, vagyis valószínű, hogy a nő a takarítótól kapta el a betegséget a szennyezet vizen keresztül.

Az áldozat feljelentése nyomán Diazt letartóztatták és vád alá helyezték. Az ügy nyomozói attól tartanak, hogy a férfi több gyanútlan áldozatot is megfertőzhetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik